ERA Hoofddorp Makelaardij

Marktplein 29, 2132 DA Hoofddorp

Tel: 023-55 43 991

E-mail:  info@erahoofddorp.nl

border image
 • Huis van de Maand

   

  VRIJSTAAND WONEN IN HET CENTRUM

  Stationsweg 27 ; het oude centrum van Hoofddorp, op loopafstand van de bruisende binnenstad maar toch rustig gelegen.

  Vrijstaand woonhuis met vrijstaande berging, parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s en voor- en achtertuin op het noordwesten. In de zonnige tuin bevindt zich een overdekt lounge terras. Diverse vernieuwingen o.a. badkamer, kunstofkozijnen en dakopbouw.

  border image

Woning fotografie

woning fotografie era hoofddorp

Internet is tegenwoordig hét middel bij het zoeken naar een woning. 

Een eerste indruk kun je maar één keer maken! Het merendeel van de potentiële kopers bekijken allereerst de foto’s van de woning via internet, bijvoorbeeld Funda. Als dit aanspreekt, zal er langs de woning gereden worden.

Het kan ook andersom, als er eerst een tekoop bord gezien is, wordt de woning in de meeste gevallen eerst via internet opgezocht. Daarom is het belangrijk dat de woning niet alleen goed gestyled is, maar ook dat de foto’s goed zijn.

Potentiële kopers kijken via internet allereerst naar de foto’s van de interessante woningen. Het is belangrijk dat de foto’s van uw woning opvallen tussen alle andere. Juist het gevoel dat de foto’s geven, zal blijven hangen bij de koper.

Een goede fotopresentatie op internet zal de interesse van de woningzoekenden wekken. De potentiële koper zal daarna meer informatie willen hebben over de woning en vraagt de brochure op. Zo zullen goede foto’s al snel leiden tot een afspraak om de woning te komen bekijken.

De foto’s zullen via e-mail toegestuurd worden.

Het OrangeLine logo OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©